Діти – наше майбутнє
Наша відповідальність – зробити все, щоб вони були здоровими. Надзвичайно важливу роль в цьому відіграє здоровий спосіб життя та, зокрема, здорове харчування. Зазвичай харчові звички формуються саме в закладах освіти – школах та дитячих садочках, адже саме там
діти проводять левову частку часу. Тому харчування в закладах освіти – той фактор, який допомагає сформувати здорові харчові звички, щодня на практиці демонструючи, що корисне може бути смачним.
З метою обміну досвіду та для отримання дієвих рекомендацій стосовно організації гарячого харчування у закладах освіти на базі ЗЗСО «Корецька гімназія» було проведено нараду з кухарями та відповідальними особами закладів освіти Корецької громади.
У заході взяли участь ЗАВОДОВСЬКА Анна Володимирівна, головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Рівненського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області, та ЗМІНЧАК Оксана Михайлівна, головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Рівненського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області, які змістовно окреслили ключові та найактуальніші аспекти впровадження НАССР у закладах освіти громади, надали ґрунтовні роз’яснення стосовно організації гарячого харчування як традиційним способом, так і за допомогою кейтерингу та/або аутсорсингу.